|  
  |  

Begäran om samtycke

Taxibutiken Online Shop Sweden AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att kunna tillhandahålla våra produkter och varor samt skicka nyhetsbrev och andra erbjudanden till dig.
Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. De personuppgifter vi behöver för att kunna tillhandahålla våra varor och produkter samt skicka nyhetsbrev och andra erbjudanden till dig är:
• namn,
• e-postadress,
• folkbokföringsadress
• telefonnummer och
• personnummer
Jag samtycker till att Taxibutiken Online Shop Sweden AB behandlar personuppgifter om mig på det sätt som beskrivs i vår integritetspolicy.
Så handlar du:

1) Klicka i menyn till vänster på valfri kategori.
2) Välj därefter en vara du är intresserad av genom att klicka på den.
3) Nu visas en större bild av produkten samt mer detaljerad information.
4) Klicka på "lägg i kundvagn". Ändra sedan antalet varor i kundvagnen genom att ändra siffran i den vita rutan till önskat antal.
5) Fortsätt tills du har lagt alla önskade varor i varukorgen, klicka sedan på "Kassa".
6) Följ sedan anvisningarna för betalningen.

Fraktavgift & leverans 
Leveranstid 1-6 arbetsdagar beroende på fraktmetod. Fraktmetod väljer ni beställningsformuläret. Kostnaden beror på fraktmetod, vikt och volym. Kostnaden redovisas till er innan ni bekräftar ordern.  Vid förskottsbetalning räknas leveransvillkoren f.o.m den tidpunk vi har identifierat betalningen på vårt konto. Ej uthämtade varor faktureras med 200 kr. Fraktfritt för alla köp över 2000 kr av varuvärdet inkl. moms.

Betalning
Kortbetalning - ingen avgift. Gäller för Visa, Mastercard. All information som visas och skickas är krypterad (128-bitars SSL) för att inga uppgifter om ditt kort skall kunna läsas av någon annan än din bank. Orderbekräftelse som också är giltigt kvitto levereras med e-post kort tid efter genomfört köp.

Förskottsbetalning - ingen avgift. Betala till Taxibutiken Online Shop Sweden AB`s följande konto i Handelsbanken: 403 384 958 clearingnummer 6618. Betalning kan också göras till vårt Bankgiro 5367-3141. Betalning till bankkonto går 2-3 dagar snabbare än betalning till bankgiro. Vi skickar varorna när vi ser inbetalningen på vårt konto. Kvitto för köpet levereras i försändelsen.
 
Klarna faktura - Kostnad 30 kr. Betala 14 dagar efter leverans. Mer detaljerad beskrivning av villkoren hittar du här. Om leveransen sker med brev som inte är skrymmande kommer fakturan med leveransen. I övriga fall kommer fakturan med post.

Postförskott - Kostnad 100 kr. Betala när du hämtar ut varorna hos ombudet. Fungerar bara med fraktmetoden DHL Service Point. Kvitto för köpet levereras i försändelsen.

PayPal - inga avgifter. Orderbekräftelse, som också är giltigt kvitto, levereras med e-post kort tid efter genomfört köp.

    
Ångerrätt:
Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är obegagnad och returneras i oskadat skick. 

Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi skickat fel vara återbetalar vi dig för returfrakten samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan.

Så här gör du för att returnera en vara:
- Kontakta oss på info@taxibutiken.se
- Vi talar om för dig var du ska skicka varan samt vilka uppgifter vi behöver av dig för att kompensera dina utlägg.
- När returen är oss tillhanda och av oss godkänd betalar vi tillbaka pengarna. Om du beställt mer än den vara du returnerar betalar vi inte tillbaka frakten.

Om Du inte hämtar ut Ditt paket, utan att meddela oss att du utnyttjar din ångerrätt, så debiteras du totalt kr 200:-.